06/05/2008

Willebroek, trek u op aan Puurs !

N16

Zie hierboven: Ok. de N16 in Puurs, ter hoogte van Breendonk is een drukke autobaan. Maar er zijn dan ook nooit geziene maatregelen getroffen om ongevallen te voorkomen. MAAR er is politiecontrole ! Wat gebeurt er nu in Willebroek, of beter gezegd tijdens de werken in Tisselt, oa. in de Baeckelmansstraat en J. De Blockstraat ? In een dorpstraat waar fietsers en voetgangers op de rijbaan gedwongen worden wegens de electriciteitswerken edg. GEEN ENKEL TOEZICHT, GEEN POLITIECONTROLE, GEEN SNELHEIDSCONTROLE.

Juist, zoals altijd in Willebroek, hier gebeurt NIETS. 3 barelen met het bord 'verboden voor alle verkeer', borden met snelheidsbeperking tot 30/h. voor occasionele vrachtwagens, verboden voor vrachtvervoer meer dan 3,5 ton zijn in veelvoud geplaats. MAAR....

Barelen worden gewoon opzij geschoven en genegeerd. Tot 21 zware vrachtwagens per dag met bestemming DHL en SCHENKER, blijven elk verbod negeren, laat staan de snelheid respecteren. Vandaag voor de zoveelste keer een vrachtwagen van TRANSWEST en vele anderen. Daarbij , omdat er geen degelijke ontsluiting voorzien is, voor de zoveelste keer, weer de enorm daverende en rammelende containers van  Aparec en Indaver op de verzakte en stukgereden beton. En aan welke snelheid !

Waarom kan de fameuze schepen van verkeer, zoals zijn collega in Puurs en Kapelle op den Bos, reeds eerder deden op de N16 en in de Bormstraat, hier niet eisen dat er politiecontroles gebeuren ? Hetzij enkele uren per dag, en enkele snelheidscontroles ter hoogte van de lichten J. De Blockstraat ? "we gingen toch e'n joarke gerust zaan...' ? Afschaffen dat postje en bespaar België een onnodig loon van 19335,69 euro netto. Verloren gegooid geld !

Aan alle inwoners van Tisselt, zijn jullie boeren of onnozelaars ? Neem de telefoon en maak aub uw beklag : 03 860 03 11 dienst verkeer. vóór dat men uzelf of uw kinderen naar het lijkenhuisje voert.

Comments

Succes Ik wens jullie veel succes en moed. Het is verschrikkelijk om zulke dingen te moeten lezen en jullie hebben alvast mijn sympathie. Wij hebben net hetzelfde in de Meerstraat te Londerzeel. Industrie: tuurlijk zegt de gemeente, ontsluiting: qué? Ook in de Meerstraat werd de rode loper uitgerold voor de vrachtwagens: ruimere bochten etc... Structurele oplossingen zijn blijkbaar te makkelijk en verder denken dan één jaar kan men op de gemeente echt niet. Over enkele maanden zal de Meerstraat een nieuw asfaltdek hebben totdat het op korte tijd opnieuw kapotgereden zal zijn door het zware vrachtverkeer.

Posted by: Sympathisant uit Londerzeel | 13/05/2008

In Willebroek hebben zowiezo de dikke nekken alles naar de kloote geholpen de famueze Socialisten die meer voor hun eigen zak gedaan hebben dan voor de rest , woon al 17 jaar aan de andere kant van de wereld, was voorig jaar nog een keertje in mijn geboorte stad Willebroek, amaai wat een tristeg gedoe Willebroek lijft nie mier zoals in den tijd van de Bollemei. In Bornem hebben ze veel meer kaas met brood gegeten daar gaat het veel better dan in Willebroek. Willebroek is zowiezo een gemeente vol met Zombies, de middestand is daar zowiezo naar de kloote geholpen,

Posted by: kurt van opstal | 05/01/2009

The comments are closed.