19/08/2016

Kersdonk Ontsluiting naar A12 (niet de volgende 15 jaar !)

Kersdonk Ontsluiting naar A12  ?  ha ha ha .....HA HA HA  - OEIEOEIEOEIE !

(niet de volgende 16 jaar !) 

Verba volent, camiones manent ! 

(Woorden vervliegen, vrachtwagens blijven)

De verkiezingskoorts is begonnen tegen 2018 - heeft u het ook al gelezen in de krant ? Laat de 'paljas' die hier 10 jaar geleden al dat vrachtwagen verkeer naar hier bracht met de medewerking van 'rood Willebroek' dat eens uitleggen aan de gedupeerde Tisseltse inwoners !

Denken de 'hedendaagse' politiekers,  of wat er moet voor doorgaan, ook dat men de inwoners van Willebroek-Tisselt, als onnozelaars kan blijven betuttelen ? 

Bewoners van de J. De Blockstraat en Baeckelmansstraat, de realiteit zal je vanaf begin september 2016 wel zelf ondervinden ! MAAR 'Willebroek morgen', gestart door de socialisten, voor de buurt van de overheersende allochtone 'Willebroekenaars', van het station tot aan de watertoren: MAAR DAT ZAL IETS GROOTS WORDEN !

WAT DOE JE EERST , UW DAK HERSTELLEN OF UW KELDER LEEGPOMPEN ?

 

De 60 vrachtwagens, per dag, van de betoncentrale, die sinds 1994 door Tisselt denderden via de Baeckelmansstraat naar de A12, die zijn weg. Deze industrie werd eveneens door een socialist, Van Ighem, goedgekeurd ! " ik wist niet dat dit zoveel overlast met zich zou meebrengen" dixit Louis van Ighem achteraf, maar 't kalf was verdronken !

NOOIT werd er door de socialisten aan deze zware overlasten en milieuschendingen aandacht geschonken. Zelfs niet door de socialist Adriaenssens in een TV reportage tegenover journalist  GOOSSENS P betreffende het "ASBESTPAD" in Tisselt , waar nu o.a. DHL en SCHENKER gevestigd zijn. (vernomen van lokale inwoners ten tijde)     

Aan u inwoners van Tisselt en sympathisanten, vergeet dit aub niet in oktober 2018 , wie u deze miserie bezorgde en bedenk u alvorens een bolletje "ROOD" te maken.

 

Verba volent, camiones manent ! 

 

dixit, een Mechels 'groot bakkes' en zijn 'rode vrienden' uit Willebroek en Tisselt

 

gemeente willebroek,tisselt,ter wijmen,heindonk,aartselaar,keerbergen,sint jan,schenker,dhl,kanaalfeesten,blaasveld

'Zie me hier staan, DE MAN die de OLYMPISCHE SPELEN naar VLAANDEREN zou halen....' en wij (SP.a) die met zijn volgende grootheidswaanzin en zeker in zijn 'eigen belang' zijn zaak steunde (ook in ons eigen belang) om Schenker en Dhl in Tisselt te laten investeren. ZONDER ENIGE INFRASTRUCTUUR !  Tot op heden zelfs nog geen infrastructuur !

Socialisten zeggen wel in hun propaganda dat ze onderhandelde met 'hogere' instanties om de Kersdonk te ontsluiten naar de A12, nadat ze zelf eerst de situatie hadden vergiftigd in 2004, in werkelijk deden ze niets. Ook NVA zegt dat ze het nodige doen, in werkelijk tot vandaag, ook niets !

Waarom worden de bewoners niet degelijk ingelicht over de stand van zaken ? Waarom geen informatie over de onwikkeling omtrent de A12 ? Waarom geen inzage in lokale dossiers zoals de invulling van de plaats waar voorheen VLAR oud papier was gevestigd ? (wordt dit woonzone of weeral industriegrond)

We zakken naar de gemeenteverkiezingen voor 2018, DAN zul je ze wel horen hoe ze voor de bewoners van Tisselt 'IN DE BRES' zijn gesprongen.......of zullen gaan doen ALS ZIJ verkozen zijn.

Mensen aub jullie geloven toch niet in die volksverlakkerij ! SP.a  NO WAY,  WE ARE NOT STUPID , t'jeeven (och arme)  NVA ? zou 't lukken, een tweede keer ?

------ 

Open VLDer 'big mouth' en Nva, waarop wacht je nog ? Moeten de inwoners van Tisselt allemaal longkanker krijgen van de dagelijkse 600 zware vrachtwagens in hun dorpscentrum, nadat ze al zwaar boeten met dat fameuze ASBEST fabriek  ?

De socialisten zeggen wel dat het huidige gemeentebestuur NIET VERANTWOORDELIJK WAS voor het scheef hangen van de Brielenbrug ! Verdomd nog aan toe, jullie de socialisten waren WEL VERANTWOORDELIJK voor die 600 zware veertigtonners per dag die vanaf 'de scheef hangende brug' door de Baeckelmansstraat moesten uitwijken naar de A12 en waarvoor nu de belastingbetaler 830.000 euro herstellingskosten dient te betalen. 

 

 

 

11:45 Posted by E.R in Algemeen | Permalink | Comments (0)

The comments are closed.