02/11/2017

Hoe 1 binnenschip zeventien vrachtwagens van de weg haalt (DS 1/11/2017)

Waarom wij als 'solidaire' medeburgers NOOIT nog voor Open VLD of de SPA zullen stemmen ! Wij zijn toch geen dommeriken ?

 Volop in het nieuws ! Minister Ben Weyts wil alle vrachtvervoer en sluipverkeer  uit dorpscentra houden !  Als hij nu eens zou beginnen met 'den dikke grootprater'  uit Mechelen aan te spreken over zijn 'politieke' bemoeienissen in 2006 over het realiseren van site De Kersdonk in Tisselt, Schenker en DHL, waar tot op vandaag nog altijd 600 zware vervuilende vrachtwagens over het Kerkplein van Tisselt manoeuvreren ! Waarom werd een asbest site op 6 maand tijd getransformeerd naar een logistieke bedrijvenzone ? Wie heeft hier financieel goed in zijn handen gewreven ? Wie blijft met de miserie achter ? (Zie KNACK 12 december 2017 interview met Rik TORFS " vroeger werd er geen verkavelingvergunning verleend zonder de burgemeester een bouwgrond te bieden..."

 

 

Hier een artikel uit 'De Standaard' op 1 november 2017

Bart Somers (Open Vld) en Elsie de Wachter (SPA), zij waren blij met de 600 zware vrachtwagens per dag door Tisselt Centrum, de ene waarschijnlijk al meer dan de andere..... "www.vlaamswoordenboek.be/definities/term/"voor het geld danst de beer", samen met 'Theo Klinkers' van 'WENZ (water en zeekanaal)', WANT  Schenker en DHL waren volgens hen, water gebonden bedrijven...!  Hoor je het al 'rinkelen' ?

new-3.JPG

vrachtwagens_IMG0087A_1.JPG

                         Hier zie je één van deze 'binnenschepen' op het Kerkplein in Tisselt centrum !

  

 See The Guardian....

Mechelen,Europe,Europa,Tisselt,Willebroek,Schenker,DHL,NVA

 

Wist je dat Mechelen en Willebroek een allochtone, of met een allochtone achtergrond, bevolking heeft van respectievelijk van 35 en 28 procent ?

 

tisselt,willebroek,heindonk,heffen,mechelen,leest,hombeek,kapelle op den bos,nieuwenrode,ramsdonk,londerzeel,breendonk,a12,n16

 

 

 

 

21:05 Posted by E.R in Algemeen | Permalink | Comments (0)