02/04/2018

Het wordt 'tijd' dat de vervuilende vrachtwagens uit Tisselt verdwijnen !


Het wordt HOOG 'tijd' dat de vervuilende vrachtwagens uit Tisselt verdwijnen ! 

want de gemeenteverkiezingen komen eraan !!!!!

 

In Tisselt zijn er 600 vervuilende zware vrachtwagens per dag in het dorpscentrum ! Een even vergiftigd geschenk van Open Vlder Somers als van de socialisten en Bekijk ook de onderstaande nieuwsuitzending ! De Willebroekse socialisten koesterden ook de Roma zigeuners WAAROM wordt er in Willebroek een leegstand-tax van woonhuizen aangerekend  van 3.750 euro minimum per jaar ? Awel, om een bepaalde soort 'immigranten' te kunnen huisvesten... ten gevolge van het Willebroekse socialistisch beleid.

 https://www.youtube.com/watch?v=pF3C50fG5iE&feature=s...

 

 Een professor sociologie en burgeraangelegenheden, aan KUL (Leuven) hamerde ons in dat een samenleving van eigen bevolking met een andere cultuur, en zeker met een sterk afwijkende cultuur en/of cultuur verbonden aan een andere religie en van ver verwijderde landen, van meer dan 10%, catastrofaal is voor eigenheid, samenhorigheid, beroeps verantwoording en inzet, samenleving en ontplooiing van de eigen bevolking binnen een gevestigde gemeenschap. 

"Nooit zal je iemand van allochtone afkomst terugvinden in de lokale gevestigde gemeenschappen zoals jeugdbewegingen, beroepsverenigingen, sportgroepen, dienstverlening en vrijwilligers werk, alhoewel deze 'nieuwkomers' wel, en zelfs meer dan de autochtonen, zullen genieten van de opgebouwde solidariteit. Nooit zal iemand beter worden van de zogenaamd 'multiculturele samenleving, meestal het tegendeel" 

nota: zie ook het artikel van DE TIJD 'welke gemeente het efficiënts ?' in de linker kolom van deze blog van professor De Groot !

http://www.standaard.be/gemeenteprofiel/willebroek           

28 % van vreemde origine ! d.i.  7.280 op 26000 inwoners, dat is het DUBBELE van het aantal inwoners van deelgemeente TISSELT ! gemiddeld in Vlaanderen 20 % oa Bonheiden 7,5%

108 nationaliteiten

14 % Sociale woningen !

WIE is hier de dupe ? 

 Wij Socialisten hebben nogal voor uw multiculturele ontwikkeling gezorgd hé !

De Willebroekse socialistische realiteit ten top met in hun achterhoofd : stemmen winnen bij de gemeente verkiezingen !

2018-03B.JPG 2018-03-30 luchtvervuiling.jpg

16:37 Posted by E.R in Algemeen | Permalink | Comments (0)

The comments are closed.