26/07/2016

De problemen in Tisselt blijven voorzien tot anno horribilis 2025 !

Kersdonk Ontsluiting naar A12 (niet de volgende 15 jaar !) 

De verkiezingskoorts is begonnen tegen 2018 - heeft u het ook al gelezen in de karnt ? Laat de 'paljas' die hier 10 jaar geleden al dat vrachtwagen verkeer naar hier bracht met de medewerking van 'rood Willebroek' dat eens bevestigen aan de gedupeerde Tisseltse inwoners !

De 60 vrachtwagens, per dag, van de betoncentrale, die sinds 1994 door Tisselt denderden via de Baeckelmansstraat naar de A12, die zijn weg. Deze industrie werd eveneens door een socialist, Van Ighem, goedgekeurd ! " ik wist niet dat dit zoveel overlast met zich zou meebrengen" dixit Louis van Ighem achteraf, maar 't kalf was verdronken !

NOOIT werd er door de socialisten aan deze zware overlasten en milieuschendingen aandacht geschonken. Zelfs niet door de socialist Adriaenssens in een TV reportage tegenover journalist  GOOSSENS P betreffende het "ASBESTPAD" in Tisselt , waar nu o.a. DHL en SCHENKER gevestigd zijn. (vernomen van lokale inwoners ten tijde)     

Aan u inwoners van Tisselt en sympathisanten, vergeet dit aub niet in oktober 2018 , wie u deze miserie bezorgde en bedenk u alvorens een bolletje "ROOD" te maken.

 

Verba volent, camiones manent ! 

 

dixit, een Mechels 'groot bakkes' en zijn 'rode vrienden' uit Willebroek en Tisselt

 

gemeente willebroek,tisselt,ter wijmen,heindonk,aartselaar,keerbergen,sint jan,schenker,dhl,kanaalfeesten,blaasveld

'Zie me hier staan, DE MAN die de OLYMPISCHE SPELEN naar VLAANDEREN zou halen....' en wij (SP.a) die met zijn volgende grootheidswaanzin en zeker in zijn 'eigen belang' zijn zaak steunde (ook in ons eigen belang) om Schenker en Dhl in Tisselt te laten investeren. ZONDER ENIGE INFRASTRUCTUUR !  Tot op heden zelfs nog geen infrastructuur !

Socialisten zeggen wel in hun propaganda dat ze onderhandelde met 'hogere' instanties om de Kersdonk te ontsluiten naar de A12, nadat ze zelf eerst de situatie hadden vergiftigd in 2004, in werkelijk deden ze niets. Ook NVA zegt dat ze het nodige doen, in werkelijk tot vandaag, ook niets !

Waarom worden de bewoners niet degelijk ingelicht over de stand van zaken ? Waarom geen informatie over de onwikkeling omtrent de A12 ? Waarom geen inzage in lokale dossiers zoals de invulling van de plaats waar voorheen VLAR oud papier was gevestigd ? (wordt dit woonzone of weeral industriegrond)

We zakken naar de gemeenteverkiezingen voor 2018, DAN zul je ze wel horen hoe ze voor de bewoners van Tisselt 'IN DE BRES' zijn gesprongen.......of zullen gaan doen ALS ZIJ verkozen zijn.

Mensen aub jullie geloven toch niet in die volksverlakkerij ! SP.a  NO WAY,  WE ARE NOT STUPID , t'jeeven (och arme)  NVA ? zou 't lukken, een tweede keer ?

------ 

Open VLDer 'big mouth' en Nva, waarop wacht je nog ? Moeten de inwoners van Tisselt allemaal longkanker krijgen van de dagelijkse 600 zware vrachtwagens in hun dorpscentrum, nadat ze al zwaar boeten met dat fameuze ASBEST fabriek  ?

De socialisten zeggen wel dat het huidige gemeentebestuur NIET VERANTWOORDELIJK WAS voor het scheef hangen van de Brielenbrug ! Verdomd nog aan toe, jullie de socialisten waren WEL VERANTWOORDELIJK voor die 600 zware veertigtonners per dag die vanaf 'de scheef hangende brug' door de Baeckelmansstraat moesten uitwijken naar de A12 en waarvoor nu de belastingbetaler 830.000 euro herstellingskosten dient te betalen. 

 

gemeente willebroek,tisselt,blaas zijn drie gemeenteveld,ter wijmen,heindonk,aartselaar,keerbergen,sint jan,schenker,dhl,kanaalfeesten

 

9 jaar na heraanleg van een gedeelte van de Baeckelmansstraat, zal men rond het einde van 2017, het stukje J. De Blockstraat tussen Willebroek en Tisselt heraanleggen ! Zouden jullie je niet beter allemaal Willebroekenaar noemen, poneerde ooit en dame op een 'open vergadering' van het socialistische gemeentebestuur ! 

MAAR de grote miserie is op komst: opening Baeckelmansstraat einde juni 2016 : 1. MASSA'S snelheidsduivels gaan terug door deze straat en het centrum 'VLIEGEN'. Opgelet een MASSA wagens zal ook Via Hombeek en vooral Leest, over Tisselt centrum EN vanaf het rond punt op de N16 via de 'ontsluitingsweg' over de Brielenbrug door de Baeckelmansstraat 'vliegen' om de file's op de Mechelsesteenweg, Gentsesteenweg te ontlopen!

2. Heraanleg Breendonkstraat : viaduct tot kruispunt Tisseltsesteenweg: ALLE  verkeer vanaf de A12 richting Willebroek via Baeckelmansstraat en J. De Blockstraat !

3. Heraanleg stukje J. De Blockstraat : ALLE  verkeer van Willebroek via Breendonkstraat en Baeckelmansstraat richting Mechelen.

EEN GROOT PROBLEEM IS EN BLIJFT :

ER ZULLEN NOOIT SNELHEIDSCONTROLES GEBEUREN IN DE BAECKELMANSSTRAAT en zal zeer 'laks' toezicht gehouden worden op doorgaand vrachtverkeer. 

 ---------------------

Look further on previous data for the socialist past in Willebroek and Tisselt

Regardez plus loin les données précédentes pour le passé socialiste en Willebroek et Tisselt

Mira más en los datos anteriores para el pasado socialista en Willebroek y Tisselt

Guardare avanti dati precedenti per il passato socialista in Willebroek e Tisselt

Archieven

17:03 Posted by E.R in Algemeen, Muziek, Vrije tijd, Web | Permalink | Comments (0) | Tags: tisselt, tisselt vaartwel

21/07/2016

Tisselt dorpskern : NIETS Willebroek centrum ALLES

Aan de verkeerssituatie in Tisselt  wordt niets gedaan ! Wat zal het weer zijn als de Baeckelmansstraat heropend wordt ?

 

Kersdonk Ontsluiting naar A12 (niet de volgende 15 jaar !)

Verba volent, camiones manent ! 

 

dixit, een Mechels 'groot bakkes' en zijn 'rode vrienden' uit Willebroek en Tisselt

 

 

 

Archieven

 

 

10:15 Posted by E.R in Algemeen, Muziek, Vrije tijd, Web | Permalink | Comments (0)